P. Szabó István

Hazugságok máglyája

2024. június 07. 10:48 - Gulyás Szabó István

telemmglpict000380571599_17175872992000_trans_nvbqzqnjv4bqqvzuuqpflyliwib6ntmjwfsvwez_ven7c6bhu2jjnt8.jpeg

/ Forrás: https://www.telegraph.co.uk/news/2024/06/04/covid-vaccines-may-have-helped-fuel-rise-in-excess-deaths/ /

 

HAZUGSÁGOK MÁGLYÁJA

 

2019 végén már olyan videók keringtek a mindenféle interneteken, hogy az utcán simán sétálgató emberek egyszer csak a semmiből holtan estek össze. Aztán 2020 elején már arról szóltak a hírek, hogy van egy gyilkos vírus, ami olyasmi, mint a Spanyolnátha, és pusztít, és nincs ellenszere. Aztán megjelentek az első fertőzöttek Amerikában, meg Európában, sőt márciusra már Magyarországon is, és kezdetét vette az őrület, kijárási tilalommal, lezárásokkal, gyerekekre is ráerőltetett maszkokkal, kötelező oltásokkal, kirúgásokkal, vakcina-útlevéllel, bedeszkázott lakásokkal, táborokkal, letiltott bankszámlákkal, turbó-cenzúrával, és az ellenvéleményen lévők lehülyézésével.

Majd lassan és a lehető legnagyobb csendben kiderült, hogy az egészből szakmailag tulajdonképpen semmi sem volt megalapozott, hogy lényegében minden fősodratú hang hazudott, és hogy gáz ezt kimondani, de már megint a hülyéknek lett igazuk.

Az utcákon összeeső emberek képei ugyanúgy hamisak voltak, mint a minden osztályon csurig tömött kórházak. - Ne felejtsük el, hogy hány kórháznyi dolgozót volt szerencsénk boldogan, ráérősen táncolgatva látni! - Kiderült, és egyszer csak végre tiltás nélkül ki is lehetett mondani, hogy a vírus nem a kínai piacról indult, hanem laboratóriumban csinálták, hogy a kezelés nélkül hazaküldött és az otthonukba bezárt emberek éppen azért haltak meg, mert nem kaptak kezelést, akiket pedig lélegeztetőgépekre tettek, azért, mert a lélegeztetésnek az a formája több kárt csinált, mint hasznot. Azt pedig már az elejétől kezdve tudtuk, hogy a tesztek sem értek semmit, hiszen egyáltalán nem arra lettek kitalálva.

Sőt, sem a bezárásoknak, sem a kijárási tilalmaknak, sem a távolságtartásnak nem volt semmi értelme. A kötelező maszkozás pedig nemhogy nem segített, hanem kifejezetten kontraproduktív volt, de olyannyira, hogy mind a mai napig nyögjük annak mindenféle következményeit. Itt tenném hozzá, hogy a maszk-szekta hollywoodi tagjai még mind a mai napig ragaszkodnak hozzá a forgatásokon és a mindennapi életben, pont úgy, mint a komplett woke-antifa hasznos idióta alakulatainak bátor, non-bináris, kékhajú harcosai.

A hirtelen megjelenő oltásokról először azt állították, hogy golyóálló mellények, meg hogy 100%-ban védenek, aztán azt, hogy csak akkor védenek, ha háromhavonta adogatják be maguknak a népek, aztán azt, hogy “Na jó, nem is védenek annyira nagyon, hanem szinte egyáltalán nem, mert megbetegedni és meghalni is ugyanúgy lehet velük, mint nélkülük”, mégis sok-sok olyan oltottak, akik “valahogyan” újra és újra megbetegedtek, azzal nyugtatták magukat, hogy ha nem kaptak volna - ki tudja, hány - oltást, már biztosan halottak lennének.

És ezt az egész agyrémet fejtetőig ellepte a halálos gyűlölet pokoli fekáliája. De legalább lett alkalmunk megtudni, hogy mely barátaink, ismerőseink, családtagjaink dolgoznának szívvel és lélekkel, akár önkéntesként is, teljesen ingyen kivégzőtáborokban.

És bizony mindenkit elhallgattattak, megaláztak és nevetségessé tettek, aki mást mert mondani, pedig nem voltak annyira kevesen, és nem volt mind amatőr, viszont önjelölt kanapészakértők tényellenőriztek meg hülyéztek le Nobel-díjas víruskutatókat, mondván, hogy szart sem értenek a témához.

Aztán a full potens Joe Biden lenyomta az ördögien gonosz Donald Trumpot, és egycsapásra megszűnt az egész világjárványosdi.

Attól a naptól kezdve látványosan nem jelent meg több napi halálozási adat, meg szennyvíz-érték. És ha valaki még mindig nem lett volna biztos abban, hogy a gyilkos veszélynek valóban vége van, amint megtudta, hogy már Bill Gates is - sokszoros haszonnal - eladta a BT részvényeit, a híreket pedig elkezdték újra a klímaszorongó posztok uralni, nem lehetett többé kétsége afelől, hogy a világ csodával határos módon meggyógyult.

És tényleg eltűntek a szenzációs napi halálozási adatok mindenhonnan, pedig azok a számok csak most szenzációsak igazán! Ráadásul a folyamatosan ugyanolyan magasan maradó többlethalálozás mellett megjelent például a meddőség is, mint figyelemreméltóan magas érték, ezért a szakmaiságot legalább még nyomokban tartalmazó tudósok, az új adatok birtokában elkezdték megint tenni, a már majdnem elfelejtett eredeti dolgukat, azaz nekiláttak kutatni.

Sajnos Magyarországon a Mi Hazánkon és a szinte sehol az interneten le nem írható nevű vezetőin kívül senki más nem foglalkozik már ezekkel a “jelentéktelen apróságokkal”, még úgy sem, hogy a világon milliók kezdtek látványosan meghalni mindenféle ismeretlen vagy kezelhetetlen rákfajtáktól, vagy hirtelen “csak úgy”.

Persze a “sima ember” kutyát nem érdekel, azok ventiláljanak csak a bajaikkal meg a veszteségeikkel zárt Facebook-csoportokban, amíg le nem törlik őket! De ismert színészek, zenészek, sportolók lebénulnak, remegő görcsöt kapnak, vagy meghalnak-meghaltak pikk-pakk, néha élő egyenesben, amit aztán már tényleg csak a legfanatikusabb önhazudók képesek szó nélkül lenyelni. És teszik is mind a mai napig, bátran.

Ilyen szövegeket, mint ez, már nemhogy nem like-olunk, de inkább el sem olvasunk, mert jobb a békesség. Nehogy lealusisakozzon valaki. És nem számít, hogy Faucit azóta lényegében szanaszét szedték, nem számít a saját új rákunk a semmiből, vagy másé, nem számít ha ismerős vagy családtag hal meg ilyen-olyan fura betegségekkel, amikhez az orvosok még csak hozzá szagolni sem tudnak, és azok a halálozási adatok, amelyekkel keltünk meg feküdtünk napi rendszerességgel, már szintén nem számítanak. Inkább homokba dugjuk a fejünket, nem szólunk, nem is gondolunk rá, hanem hümmögünk kicsit, aztán gyorsan elfordulunk és megyünk tovább, hátra sem nézve, megpróbálva minél hamarabb elfelejteni az egészet. Mert azt mondták, hogy elmúlt, vége van, sőt valójában meg sem történt, és tovább kell lépni. Már a klíma a fontos megint meg a háború. Vagyis pontosabban háború sincs, hanem az is csak Fidesz-propaganda…

Erre a japánok elkezdenek tömegesen tüntetni az oltáskárosultakért, a The Telegraph meg lehoz egy nagy cikket, benne mindenféle tudós-szerű izék kutatási eredményeivel azzal a címmel, hogy: “JELENTŐS TÖBBLETHALÁLOZÁST OKOZHATNAK A C-VAKCINÁK”…

56378f27-0ac5-4a41-9f17-6a52d367655e_1489x956.jpg

d7dd2599-df89-4403-945b-9f2ba18cc995_1030x730.jpg

Mi meg nézünk körbe ijedten, abban reménykedve, hogy az ilyesmit már úgysem veszi észre senki. Hát miért nem kussolnak már be ezek is!? Kinek van még szüksége erre!? Jó, hát azóta mondjuk nekem is alig mozog a karom, meg fáj minden izületem, de megmondta az orvos, hogy “nem attól van”, én meg hiszek neki. Miért nem tudunk inkább az igazán fontos dolgokkal foglalkozni!?

Jut eszembe, a Tóth Gabiék együtt vannak még?

-

OLVASS TOVÁBB: CAMINO STEVE - RÖGÖS UTAKON

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr5418423399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása