P. Szabó István

Kánaán vagy világháború?

2024. április 13. 10:50 - Gulyás Szabó István

jk-superstar.jpeg

 

KÁNAÁN VAGY VILÁGHÁBORÚ?

 

Én eskü alatt vallom, hogy nagyon tudok irigyelni mindenkit, aki nem azt az arrogáns, nagyképű, nárcisztikus péniszsapkát látja Magyar Péterben ami, hanem a család-, és ország védő, becsületbajnok, hős messiást. De főleg azt irigylem teljes szívemből, aki 2024-ben komolyan el tudja hinni, hogy ha itt TISZA-kormány lesz, a NER helyett, akkor itt, annyi évtizednyi hamis rendszerváltós ígérgetés meg folyamatos, ilyen vagy olyan országrablás után, végre igaziból el fog jönni a kókuszvízzel és szója-lattéval folyó Kánaán. De most aztán már tényleg! Eljön pedig szeretett hazánkban annak ellenére is, hogy pillanatnyilag a világnak egyetlen más pontján sincs arra semmilyen reális esély.

És nem számít, hogy az Európai Unió felkent papjai olyan törvényeket hoznak, amelyek kalifátust szándékoznak csinálni az egész kontinensből, nyíltan szemen köpve mindent, ami valaha is az európaiság lényegét jelentette, nem számít, hogy a zöld-, meg a gender-erőszak ott tart, hogy bebörtönözni készülnek mindenkit, aki csak kicsit is mást mer gondolni, mint amit ők, sőt még az sem számít, hogy nem csak az EU, de már a NATO is arra készül, hogy kebelükre emelve az ő - eleve proxy - Ukrajnájukat, végre elegendő indokot kreálhassanak egy totális háború elindításához.

Szinte minden ország - amelyik nincs már eleve benne valamilyen háborúszerű konfliktusban - hazamenti a nemzet aranyát, toboroz, fegyverkezik, hadgyakorlatozik, és háborús forgatókönyveket dolgoz ki, miközben vezető politikusok azon mesterkednek, hogyan fogadtassák el lépésről lépésre a közvéleménnyel a szent eszmét, hogy márpedig a háború szép és nemes dolog, és az erkölcsi kötelessége minden jóembernek. Teszik pedig mindezt állítólag a mi védelmünkben, hiszen ők vannak értünk, nem mi őértük, és bármennyire is szeretnének ők inkább csodákat adni nekünk, sajnos nem tehetnek mást, mert Trump... mert a vírus... mert a klíma... mert Putyin.

És tényleg hasznos idióták tömegei eszik ezt meg, és valóban élnek emberek szép hazánkban is, akik full komolyan, atomi szintű bizonyossággal tudják, hogy mindenért a Zorbán a hibás, meg a FideSS, mert ha ezek nem lennének, akkor mi mind az Édenkertben élnénk tökéletes egészségben és boldogságban.

Egészen döbbenetes!

-

OLVASS TOVÁBB: A VÉGREHAJTÓ MAFFIA VALÓDI LELEPLEZÉSE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr5318380101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása