P. Szabó István

"Hasznos idióták" aranykora

2024. április 02. 17:13 - Gulyás Szabó István

ist7501637-i-support-the-current-thing--navy-at-garment.webp

"HASZNOS IDIÓTÁK" ARANYKORA

 

"A hasznos idióta vagy hasznos hülye a politikai zsargonban olyan ember, aki tudatlanságából kifolyólag önként, lelkesedésből szolgál egy olyan érdeket, amellyel, ha ismerné a valódi természetét, nem szimpatizálna."  / Wikipédia

 

Egyszerű kérdésekre, őrült válaszok 

 

Szerinted egy férfi is menstruálhat, eshet teherbe, lehet egy ország legszebb nője, versenyezhet női sportolók ellen, öltözhet a női öltözőben, akár kislányok között?

Szerinted bemehet egy prostira sminkelt drag qeen az oviba, hogy szexről olvasson a gyerekeknek, szexuális segédeszközökkel játszogasson velük, meg tamponokat szórhasson közéjük?

Szerinted is tényleg már 6 éves gyerekek is dönthessenek önállóan, szülői beleegyezés nélkül, a saját születési nemük megváltoztatásáról, és kaphassanak olyan hormonkezelést, vagy áteshessenek olyan műtéteken, amelyek visszafordíthatatlanok, akár titokban, a szüleik tudta nélkül?

Szerinted is hozzá kéne igazítani a személyes névmásokat, sőt az egész nyelvtant mindenkihez, aki másnak képzeli magát, mint ami, legyen az éppen pillanatnyi, hangulatfüggő, és börtönbe lehessen zárni azt, aki nem találja el az éppen abban a pillanatban "helyesnek érzett" megszólítást...?

nyugi-no-vagyok.JPG

És sorolhatnám még napestig például a "gender-idiotizmus" minden olyan további elképesztő kérdéseit, amelyekre egy épelméjű ember egyszerűen és könnyedén rávágná, hogy "NEM", ám bármennyire is hihetetlen, hasznos hülyék tömegei harcolnak fröcsögve, öklöt rázva, nap mint nap azért, hogy meggyőzzék az épelméjűeket arról, hogy márpedig nekik van igazuk, és hogy az összes fent feltett kérdésre, egy magasabb erkölcsi minőségben, "IGEN" a válasz.

nok.jpg

De nem csak gender-témában hasít a hasznos idiotizmus, hanem egy nagycsomó másban is.

Ki ne emlékezne például azokra a "covidiótákra", akik maszkban ültek a saját autójukban egyedül, vagy maszkot viselve fürödtek a tengerben, vagy akár azokra a zenészekre, akik lyukat vágtak a maszkjukon és azon keresztül szólaltattak meg valamilyen fúvós hangszert, s tették mindezt a tudomány nevében?

maszkos.png

Vagy a "wilkommenskultur" bárgyú birkáira, akik tárt karokkal és széles mosollyal az arcukon hagyták, hogy muzulmánok hadai megszállják és elfoglalják Európa legszebb, legélhetőbb országait, a nagyközönség előtt féltve titkolt bandaháborúkkal, csoportos nemi erőszakokkal, lefejezésekkel, ám ezért a néhány aprócska kellemetlenségért cserébe viszont ízletes kebabokkal gazdagítva a nyugati kultúrát?

És amúgy itt van a hasznos idiotizmus valódi csodája. A következő videóban például a kérdező afelől érdeklődik a sok, tisztes, svéd polgártól, hogy vajon ténylegesen befogadnának-e egy illegális menekültet az otthonukba, amely kérdésre természetesen mindegyikük igennel válaszol. Ám amikor a felkészült riporter komolyba odahív egy valódi, igazi, élő menekültet, és közli, hogy hát ez itt Ali, aki nagyon szépen köszöni az önzetlen áldozatukat, és akkor már menne is velük haza, náluk lakni, azonnal kiderül, hogy a nagy hangzatos lózungolás nem több, mint ál-liberális póz, úgynevezett "virtue signalling" (magyarul: "jóemberkedés"), és eszük ágában sincs beengedni a szép, rendezett házukba, vagy lakásukba, egy "mocskos, büdös arabot":

De tovább folytatva az előbb kezdett gondolatmenetet, ki ne látott volna videókat a tenyerüket az aszfalthoz ragasztó, autók elé leülő, felbecsülhetetlen értékű műalkotásokat paradicsomlevessel leöntő "zöld-idiótákról"?

Nos, meglepő módon nincsenek ám ők sem annyira egyedül, hiszen mögöttük is zavaros tekintetű hasznos hülyék tömegei menetelnek megállíthatatlanul, a multinacionális nagyvállalatok legnagyobb örömére. Hiszen addig amíg négyszer-ötször drágábban el lehet adni például a használhatatlan papír szívószálakat, mint a műanyagot, azt harsogva, hogy az majd megmenti a bolygót a pusztulástól, és amíg elmeháborodottak milliói ezt csont nélkül be is szopják, addig nyugodalmasan düböröghet a biznisz tovább.

Gond igazából csak akkor van, amikor a hasznos idióták ereje túllépi a kritikus tömeget, azok az elvetemültek ugyanis szó szerint bármire képesek:

nacik_1.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr3618368049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása