P. Szabó István

Te kire szavazol?

2024. május 23. 16:00 - Gulyás Szabó István

 red-pill-of-awareness-or-blue-pill-of-unconsciousness-768x506.jpg

TE KIRE SZAVAZOL?

 

Így, hogy öles léptekkel közeledik a kettősen mért jogállamiság és az erőszak-demokrácia félelmetesen szent ünnepe, a szabad választás, egyre szorongatóbban markolja minden magyar kispolgár gyomrát a címben feltett kérdés. A válasz pedig egyáltalán nem könnyű.

Adott a FIDESZ a tönkretett egészségüggyel meg oktatással, a direkt alacsonyan tartott összeszerelő-üzemi munkabérekkel meg a folyamatosan csorbuló munkavállalói jogokkal, és persze a gátlástalan NER-lovagok arcátlan országrablásaival, csendes erőszakkal elvett és/vagy kivéreztetett vállalkozásokkal, nullára térkövezett erdőkkel, ujjatlan pufi-dzsekikkel, milliós órákkal, jachtokkal meg a többi szokásos ezerszer lerágott csontokkal.

Velük szemben ott áll(t) az Apró-klán és a többi régi motoros teljes és szintén jól ismert, nyugatról támogatott, ezért folyton azt éltető és annak parancsait végrehajtó hálózata, birodalmi tervekkel, erősen megkopott média-, és kulturális túlsúllyal, morális felsőbbrendűséggel, háttéralkukkal, no meg a rendszerváltás óta ellopott vagyon siratásával, annak okán, hogy az a mocskos FIDESZ nem átallott abból visszalopni csomó mindent. Mindez megtűzdelve néhány évnyi 2/3-os kudarccal, és mindenféle nyilvános összefogásos gusztustalankodással. Kábé mellettük vannak amúgy még a többi éppen nullára csappanó pártocskák is, a maguk már régóta bizonyított, vállalhatatlan impotenciájukkal.

Aztán itt van még a szépséges, ellentmondást nem tűrő, Új Messiás, a szeretet és a béke hírnöke, aki bár titokban hangrögzítette a feleségét, állítólag azért tette, hogy megvédje őt attól, hogy később meg tudja zsarolni. A Messiás nem akart politizálni, de már politizál, nem akart pártot, de már van pártja, vitázik bárkivel, de már nem vitázik senkivel, nem megy az EU-ba, de mégis megy, viszont ha a Mészáros végre visszahívja azzal a nemrég megdumált zsíros állással kapcsolatban, és aláírnak, akkor sztornó az egész.

És van még a T.....i pártja, aki annyira rosszban van már minden világmozgató, háttérhatalmi erővel, hogy bárkire, aki akár csak le meri írni a nevét, azonnal kilőnek egy fact check rakétát meg kap 3 hónap tiltást, minden létező internetes oldalon.

Kihagytam valakit?

Még szerencse, hogy békeidőszak van...

-

OLVASS TOVÁBB: EP listavezetők és nemek közötti vita

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr9818411899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blöff 2024.06.08. 12:07:40

ugyan, hát kit érdekel ez már? Ma már más uralja a pillanatot. Azt is érdekes volt megtudni, hogy a "liberálisok" gond nélkül elvetik a szabadság eszméjét, mihelyst a legcsekélyebb veszély felmerül és összefossák a gatyájukat*.

Pedig hát a szabadelvűség egyik fokmérője az lenne, ha vki akkor áll a szabadság eszméje mellé, amikor annak tétje van és választani kell a biztonság és fogság vs. a szabadság és kockázat között. Itt a hitelesség próbáján csúnya bukások voltak, de hát mindannyian felejtünk.

*Bár legtöbbször miután a sajtójukból megtudták a véleményüket, utána alakultak az álláspontok.
Same in Ukrainian...
süti beállítások módosítása