P. Szabó István

Már a Pottyondi szerint is baj van a Petivel

2024. június 23. 10:53 - Gulyás Szabó István

pottyondi.png

 

MÁR A POTTYONDI SZERINT IS BAJ VAN A PETIVEL

 

...pedig akkor még nem tudott, az azóta híressé vált szaros gatyás diszkó-balesetéről sem.

Orbán nyilván mindig is maga volt a patás ördög, vele szemben azonban ott álltak a jogállamiság, a sajtószabadság, az elfogadás, a zöld jövő, a modern oktatás és az egészséges egészségügy felkent papjai, Gyurcsánytól, Fegyőrig, akikre hangosan és bátran lehetett szavazni.

Sok vitában elmondtam már akkoriban is, hogy véleményem szerint ezek is ugyanolyan szar emberek, mint a többi, de le lettem Fidessezve.

Aztán megjelent A PÉTER a Partizánban, és azzal a lendülettel simán és csont nélkül ment a levesbe ugyanaz a mindenki Gyurcsánytól, Fegyőrig, és persze, hogy, hogy nem, hirtelen ugyanazok az emberek, akik eddig azzal oltottak, hogy pedig ők tudják, hogy mi az igaz út, elkezdték visszamondani nekem a saját szövegemet, hogy "ezek is ugyanolyan szar emberek, mint a többi", viszont most ez a hangrögzítős NER-es csávó, ez most a tuti.

Mi meg mondtuk meg mondjuk sokan megint, hogy hát azért az nem olyan biztos, mert egyetlen - ismétlem: egyetlen - jel sem mutat abba az irányba, hogy tényleg, hanem pont az ellenkezőbe, mert a csávó lényegében minden erkölcsi alaptételben elbukott már, vagy bukik sorra, miközben ugyanúgy semmi mást nem tesz, minthogy azt hazudja a követőinek, amit hallani akarnak. Mint a példaképe; O1G. Azzal a felütéssel, hogy míg az Orbán kénytelen elavult adókkal, meg EU-s pénzekkel operálni, addig A PÉTER nem szarozik, és telibe lehúzza a híveit egy nyílt előfizetéses piramisjátékkal, pont úgy, ahogyan azt a volt anyósa csinálta.

Még szerencse, hogy már a legelején kijelentette, hogy ő aztán biztosan nem lesz politikus, de ha mégis, akkor tutkó, hogy nem megy ki az EU-ba, mert itt van rá szükség.

És már a Pottyondi is érzi, hogy van itt valami gebasz, és hogy nem lesz jó ez A PÉTER se, de mivel az Orbán szidására építette fel az egész karrierjét, viszont elkövette azt a hibát, hogy elhitte, hogy itt a változás, és már szidhatja a régieket is... körbeért a dolog, és egészen egyszerűen már nem tehet mást, kénytelen mindenkit szidni, különben tényleg hülyét csinál magából.

Csak nem tudom, hogy mit szól ehhez a Puzsér otthon, aki ugye a Soft Talk alatt lényegében megvilágosult A PÉTERBEN...

Csoda egy politika van itthon:))) még szerencse, hogy külföldön minden jobb... ja, nem.

U.i.: Ez a haj jobb.

-

OLVASS TOVÁBB: HAZUGSÁGOK MÁGLYÁJA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr3718433591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása