P. Szabó István

A végrehajtó maffia valódi leleplezése

2024. április 08. 10:51 - Gulyás Szabó István

vegrehajto.png

 

A VÉGREHAJTÓ MAFFIA VALÓDI LELEPLEZÉSE

 

Tudom, hogy a cím alapján sokan azt gondolják, hogy ebben a posztban akkor most majd végre Magyar Péter, Varga Juditos hangfelvételéről és annak következményeiről lesz szó, de a nagy helyzet az, hogy a következőkben felsorakoztatott válogatáshoz képest, Magyar Péter kormánybuktatónak előadott állítólagos atombombája könnyed Kis Mihály.

Aki valóban figyeli és követi a "végrehajtó maffiával" kapcsolatos megjelenéseket, pontosan tudja, hogy ezt a témát - mint ahogyan sok mást - is, először a Mi Hazánkos, Toroczkai László és kollégái hozták be a köztudatba és kezdték el felfejteni, és nem is csak azt követően, hogy a téma "divatba jött", hanem annak sokkal előtte, még valamikor 2020 nyarán. Az, hogy a dologból egyáltalán "ügy" lett, majd Magyar titokban rögzíteni tudta a feleségét a konyhában arról, hogy a Tóniék hogyan is nyúlnak bele egy folyamatban lévő "ügybe", is inkább a most következő Youtube lejátszási lista videóinak, és az azokban bemutatott valódi oknyomozó munka eredményeinek köszönhető, mint hősünk bátor feleségrögzítésének.

A média többi szereplője - pl. a Magyar által azóta "lepropagandázott", HVG-s Dezső András - is csak sokkal ezek után a videók után szállt be a buliba:

-

OLVASS TOVÁBB: MAJD(AN) HOLNAP? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr2818374573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása