Majdnem 10 év után ezt a blogot már nem írom tovább. Az új blog címe: egyelrendesen.blog.hu

P. Szabó István

5000 évnyi orvostudomány, és talán végre egy értelmes válasz

2018. március 05. - P. Szabó István

history_of_medical_coding_copy.jpg

Döbbenetes összevisszaság, káoszba fulladó ellentmondások garmadája, sokezer tudós elme, doktorok, professzorok, és vagy ötezer évnyi megfigyelés, kutatás, tanulás, tanulmányozás, kísérletezés, statisztikák, irányzatok, elképzelések, nagy bejelentéseket követő nagy visszavonások, és közben egyre többen, egyre fiatalabban, és egyre nagyobbra hízunk, és egyre többen bele is halunk, de még mindig nincs megegyezés atekintetben, hogy mitől hízunk el, vagy hogy mitől fogyunk le, mert a hivatalos válasz még mindig nem egységes. Még mindig nem mer kiállni a világegyetem összes orvosa, és még mindig nem merik egyértelműen kimondani, hogy pontosan miből is áll az az úgynevezett egészséges táplálkozás. Még mindig csak vitázunk, találgatunk, próbálkozunk, még mindig léteznek egymástól teljesen ellenérdekelt, és totálisan ellentétes nézetek, és még mindig nincs egyértelműen és biztonságosan követhető irány, legalábbis a nagyvilág számára ez még mind a mai napig nincs kimondva, én azonban végre találtam valamit, ami számomra működik, pedig az utóbbi 20-25 évben kipróbáltam az összes okosságot, amivel határozottan csak még több kárt okoztam magamnak.

Szinte hihetetlennek hangzik, de én tényleg 45 kilót fogyókúráztam fel magamra az évek alatt, és soha, semmilyen módszer nem segített egyértelműen, követhetően, és a mindennapokban is tarthatóan egészen addig, amíg el nem fordultam mindentől, ami kívülről jött, és el nem kezdtem befelé figyelni, és szép kitartóan sakkozgatni a minden összes évek alatt felszedett információval fejben arról, hogy mit is kéne kivenni, hozzátenni, mérni vagy nem mérni, és most egy olyan egyszerű és tulajdonképpen logikus következtetésre jutottam, ami azonnali eredménnyel is járt. Ha röviden szeretném összefoglalni, hogy mire jutottam, csak annyit mondanék:

MINÉL KEVESEBB SZÉNHIDRÁTOT VISZEL BE A SZERVEZETEDBE, ANNÁL KEVESEBB LESZ RAJTAD A ZSÍR.

A szénhidrát inzulinreakciót generál, inzulin jelenlétében pedig nincs zsírvesztés. Ha nincs szénhidrát, lesznek helyette ketonok, sőt, ha a szénhidrátraktárak kiürültek, akkor a szervezet arra van kényszerítve, hogy a zsírt használja energiaforrásként. Ilyen egyszerű... legalábbis, ilyen egyszerűnek hangzik.

A szűz "barbár" törzsek egészen addig nem ismerték a mi civilizációs betegségeinket, amíg nem mentünk oda, és vittünk nekik cukrot, fehér lisztet, rizst, burgonyát, kukoricát, búzát, árpát, rozst...stb. ám amint ezeket elkezdték tolni,  náluk is azonnal felütötte a fejét az elhízás, a cukorbetegség, a szívbetegség, meg az összes többi civilizációs szarunk, amelyekbe egyre többen döglünk bele, és amelyeket a világ gyakorlatilag már járványos betegségekként kezel.

Szóval, Kedves Barátom, ha úgy érzed, tégy egy próbát! A sima csökkentett szénhidrátfogyasztástól eljuthatsz egészen a totális ketogén étrendik, és van egy olyan sejtésem, hogy ezzel végre igazán jót fogsz tenni magadnak. Természetesen ezt sem én találtam ki, mindössze erre válaszolt úgy a befelé figyelés meg az EGYÉL RENDESEN!, hogy annak hirtelen lett is értelme meg eredménye...

És ha kipróbáltad és neked is jót tett, kérlek, szólj róla!...

 

OLVASS TOVÁBB: STRANDFORMA AZ INTENZÍVEN

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr8013716468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.