Majdnem 10 év után ezt a blogot már nem írom tovább. Az új blog címe: egyelrendesen.blog.hu

P. Szabó István

INFLUENZA/MM/17/18

2018. január 09. - P. Szabó István

anti_virus.jpg

Ezek megcsinálták. Meneküljön, ki merre lát...

Nem kétséges, hogy mai, korrupcióra, hazugságra, és csalásra épülő világunkban, ahol már mindennemű erkölcsi dilemmát felülír a profit, ahol öltönybe bújt hivatásos rablók önnön elmebeteg, határtalan vagyongyarapításuk érdekében olyan törvényeket hoznak, amelyek már köszönöviszonyban sincsenek sem a becsület, sem az igazság alapeszméivel, ahol az egyszerű ember már nem több, mint puszta vásárló-szavazó-adófizető robot, ahol a globális környezet haszonért gond nélkül pusztítható, előfordulhatnak - és nagy valószínűséggel elő is fordulnak - olyan típusú marketing-vezérelt projektek, melyeknek lényege, hogy egy adott multinacionális nagyvállalat, vagy talán egy egész iparág, azzal az egyszerű céllal játssza ki tulajdonképpen a Föld teljes lakosságát, hogy keresletet generáljon egy új termékének kínálatára.

Nyílt titok, hogy például az USA komplett egészségügyi-, és egészségbiztosítási rendszere erre épül, karöltve mondjuk az élelmiszergyártókkal, akik talán azért adnak el ételnek nevezett mérgező kémiai vegyületeket az üzletekben, hogy megbetegítsék, a hazug reklámokkal is megvezetett vásárlóikat, akiknek aztán a mérgezésből való felgyógyulás reményében olyan gyógyszereket írhassanak fel, amelyek aztán még tovább betegítik őket, igényt formálva még több és több gyógyszer megvételére.

A helyzet az, hogy az egészség sajnos nem kifizetődő. Egy egészséges társadalom képe számukra maga lehet a megtestesült rémálom.

Ritkán teszem, de ha előfordul, hogy véletlenül hagyományos televíziócsatornákat nézek, nem tudom nem észrevenni, hogy ma már az egyre sűrűbb és egyre hosszabb reklámidőt kitöltő hirdetések 80%-a valamilyen gyógyszeripari terméket próbál ránktukmálni, ami finoman szólva is aggasztó...

Na jó, elárulom, hogy eredetileg csak picurit terveztem az írást ilyen baljóslatúra. Inkább az volt a célom, hogy vicces leszek, vagy legalábbis megpróbálok az lenni, de azért nem könnyű úgy nevetgélni, hogy lassan három hete nem alszom a szűnni és felszakadni nem akaró éjszakai köhögési rohamaimtól, és a dologgal sajnos egyáltalán nem vagyok egyedül.

A mindenféle összeesküvés elméletek szerelmesei számára gondolom nem újdonság, ha azt mondom, hogy létezik egy elmélet az évenként újra és újra felbukkanó influenza-járványok kitörésével kapcsolatban, hogy történetesen könnyen meglehet, hogy ezek forrása nem a szent és szabad anyatermészet, hanem inkább valamelyik nagy gyógyszermulti laboratóriuma, aholis erre szakosodott tudósok direkte olyan mutációkat, verziókat fejlesztenek ki, majd "dobnak piacra", amelyek egyre hatékonyabban fertőznek, egyre nehezebb legyűrni őket, és amelyeket természetesen egyre nehezebb elkerülni.

Nos, nem tudom, hisz nem is tudhatom, hogy ennek az elméletnek van-e bármilyen igazságtartalma, azt azonban igen, hogy többedmagammal, hetek óta valami olyan betegségszerű izével küzdünk/küzdök, amelyre nem hat semmilyen házipraktika, gyógymód, gyógyszer, és egyre inkább úgy tűnik, hogy szinte kiírthatatlan.

Ma beszéltem egy lánnyal, aki azt mesélte, hogy ő például két teljes hónapon keresztül küzdött ellene mindenféle antibiotikumokkal is, mire végre sikerült legyőznie, és egy másik ismerősöm is arra panaszkodott, hogy neki is egy kisebb háborút kellett megvívnia, mire nyugodt szívvel gyógyultnak nyilváníthatta magát, miközben azért még vannak emlékeim életem ezelőtti betegségeiről, és kb. mindre úgy emlékszem, hogy lefutásuk nem tartott tovább néhány napnál.

Most azonban valamit nagyon eltaláltak ezek az okos tudós srácok az ő titkos laboratóriumaikban, amihez magam és a teljes emberi populáció nevében szeretnék szívből gratulálni, hiszen úgy tűnik, az INFLUENZA/MM/17/18 igazán remekre sikeredett!

Köszönjük!

És akkor jövőre veletek ugyanitt...

 

OLVASS TOVÁBB: A FEJLŐDÉS ELKERÜLHETETLEN

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr6913561993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.