Majdnem 10 év után ezt a blogot már nem írom tovább. Az új blog címe: egyelrendesen.blog.hu

P. Szabó István

Fitnesz - az új pornó

Avagy Boldog Nőnapot Hölgyeim!

2017. március 08. - P. Szabó István

fitness.jpg

Fotó: jacekchmielewski.com

Ugyanúgy pucsítasz, mint egy pornós ribanc, csak anyukád nem szégyell annyira - mondotta volt egy vicces edző kollégám, és nevetgéltünk is meg minden, de azért a dolog kicsit mélyebb ennél, főleg ha az ember mondjuk fenn van Instán.

Erősen heteró férfiként nyilván örülnöm kéne, mint majom a farkamnak, és nem állítom, hogy a felszínes, állati ösztönös énem nem teszi, de azért ez valahol mélyen, a bennem élő, Nőket tisztelő gyermeklelkemben erősen kettős érzéseket kelt, lett légyen, hogy az én életem szerelme is a fitnesz-iparban nyomul, még úgy is, vagy talán éppen azért, mert ő meg még mindig tiszta, mint a szűzhó. Kapkodja is a fejét, és dilemmáz sokat, hogy most akkor mit tegyen annak érdekében, hogy a lassan évtizedek óta épülő alázatos szakmaisága valahogy fölékerekedhessen "nézettségben" az egészség álcája mögé bújt nyers pornónak. Sok hozzá hasonlóan gondolkodó, és manapság zavartan pislogó "rendes" lányt ismerek még rajta kívül, akik szintén nem képesek azonosulni azzal, hogy a biztonságos és szabályos végrehajtást lassan egyre több fotón-videón írja felül a kitolt picsa szemmágnes kereksége, vagy amikor a szépen kidolgozott Rectus Abdominis bemutatása már nem megy anélkül, hogy a "véletlenül" picirkét túl mélyre tolt cérnatanga tetején, haloványan ki ne csusszanjon maga a Clitoris személyesen. És méghozzá azért nem sikerül nekik mindezekkel azonosulniuk, mert nemes egyszerűséggel, nem ezért csinálják, és pont.

Tudom, hogy a fitnesz ma gyakorlatilag vallás, és szívből örülök neki, hogy ennyire nagyon megy a dolog, és hogy egyre többen csinálják, és hogy csodaszép húszéves edzőlányok és edzőfiúk ömlenek a szakmába drága hétvégi képzések ezreiből, és a szexszel sincs nekem semmi bajom, hiszen az életben maradás, és az evés után rögtön az a harmadik legelemibb ösztönünk, sőt tovább megyek, még a kurvákra sem haragszom, sőt, őszintén hálás vagyok az áldozatukért, egyben irigylem is az erős gyomrukat, mindössze annyit kérek, hogy mondjuk edzőválasztáskor, vagy gyakorlatvégrehajtáskor próbáljunk meg kicsit gondolkodni, és túl-, illetve átlátni az éhes-feszes popsikon, kockás hasakon, és minden más párzásra ösztönző késztetésen, és jussanak eszünkbe mindannyiunk Béres Alexandrájának szavai, aki - a Wikipédia szerint - egyszer úgy definiálta a fitnesz fogalmát, mint: „...Elsősorban optimális fizikai és pszichikai működési harmónia, szociális alkalmazkodóképesség, a mindennapok optimális cselekvő-, és teljesítőképessége. Állapot, mozgalom és életforma.”...azaz nem divatból, like-okért bevállalt nedves erkölcsi métely, nem húspiac, és nem is valami olyasmi, ami fájdalmas koplalást és beteges önsanyargatást jelent, egy olyan külső megszerzésének érdekében, amelyet esetenként gyakorlatilag csak Photoshop segítségével lehet előállítani, hanem pusztán saját magad közel Best Of verzióját, és semmivel sem többet. Alexandra is úgy csinált fitnesz karriert, hogy közben az anyukája is végig büszke maradhatott rá, úgyhogy talán a dolog nem kivitelezhetetlen...

Amúgy pedig Boldog Nőnapot Hölgyeim, és kérlek benneteket, hogy maradjatok NŐK!

 

OLVASS TOVÁBB: ITT MEGTALÁLSZ

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr712321629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.