Majdnem 10 év után ezt a blogot már nem írom tovább. Az új blog címe: egyelrendesen.blog.hu

P. Szabó István

Mint a Nagykönyvben

Megint túl egy sokadik első robbantáson...

2016. szeptember 28. - P. Szabó István

screen_shot_2016-09-28_at_20_30_22.png

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

...

Hát, nem tudom...

Lehet, hogy jobban tenném én is, hogyha inkább a Majka vs. Update Norbi szócsatára építve próbálnék farvízen behúzni pár lájkot meg új olvasót, mint ahogyan meglepetésemre a Megvédeni Vajna Tímeát posztom nagyot ment akkoriban, de sajnos igazából nem vagyok olyan, meg amúgy le is szarom. Vagyis, kicsit inkább már őszintén sajnálom a Norbit meg a Rékát, mert szerintem nem rossz emberek ők, csak nekik is megvannak a maguk komplexusaik, mint mindenkinek, és ők is csak próbálják kihozni... vagyis nem is így fogalmaznék, hanem úgy, hogy ők legalább valóban megpróbálják kihozni magukból a maximumot, ráadásul láthatóan szeretik egymást, méghozzá régóta kitartanak egymás mellett, és inspirálnak, segítenek másokat, ami összességében nekem már elég ahhoz, hogy egy párt ismeretlenül szimpatikusnak találjak, de tényleg semmi közöm hozzájuk, meg annyira nem is érdekelnek, csak akkor tűnnek fel néha az életünkben, amikor az Andit, "lerubintrékázzák." A Majka, na ő aztán tényleg nem érdekel. Egy szavát se hiszem el, az ember maga sem fog meg sehogy, a produkciója is értéktelen számomra - ami persze nem jelenti azt, hogy más számára nem lehet értékes, hogy amit csinál, nem színvonalas, csak engem nem érint meg, nem nekem szól, hidegen hagy - és persze arról sincs tudomásom, hogy van-e valakije, akit szeret, aki mellett kiáll, akit támogat. Vagyis, mintha most beugrott volna hirtelen valami Dundikás marketing-párkapcsolatos szarakodás, de fogalmam sincs, hogy az most éppen hol tart, meg hogy egyáltalán tart-e. Meg mondjuk egy ilyen értelmetlen és teljesen felesleges vitában, ahol mindkét celeb-izének megvan a maga brigádja, nem tudom, hogy ki, mire számít. Arra, hogy majd a végén eredményt hirdetnek, hogy kinek lett igaza, és hogy ki győzött, és ezt majd a rajongóik beismerik, és átállnak a másik oldalra, és majd minden Update-es hirtelen Majkás lesz, vagy fordítva...?

Jut eszembe tényleg: Tudja valaki, hogy a Tibi Atya vs. Oravecz Nóra csörtét végül ki nyerte?

Na mindegy, mert nem is ez a lényeg, hanem, hogy hogy nem, hát nem valahogy csak összejött valami béna robbantás féleség azért kicsivel a Nagy Népszavazás előtt azért!? Na erre varrjál gombot!

Nem akartam rögtön aznap írni róla. Nem akarok én már nagy varázslatot, meg nagy megmondást, meg nagy szemfelnyitást, mert aki vak, az már vak is marad, aki meg hülye, azzal meg amúgy sem tudok, mit kezdeni. A világ se fog változni, a világ vezetői se, a céljaik se, az érdekeik se, és most aztán már tényleg csak annyi fontos számomra, hogy engem hagyjanak békén! Ha nagyon siettem volna, pont kijöhetett volna úgy a lépés, hogy az A FÉRGESE...-ben éppen pont az augusztus 20-adikai nagy ünnepségre meg beszédre juthattam volna el a sztoriban a nagy ünnepséges, nagy beszédes végkifejletig, de tényleg nem akartam. Nem akartam, mert ezek a srácok már öltek embert, már tüntettek el dolgokat, bizonyítékokat, vontak ki forgalomból erős maffiózókat, vettek el tudományos jogokat feltalálóktól...stb. Szóval csináltak ők már eddig is mindent, nekem meg ok, hogy itt az Andi, és hogy ő legalább izmos meg erős, de én meg nem nagyon akartam felhívni magamra a figyelmet mégse azzal, hogy a történetem mennyire összecseng a hazai helyzettel, mert valójában nem (csak) a hazai helyzettel akarom, hogy összecsengjen, hanem a nagyvilágival. Szóval persze volt az a rész a sztoriban, amikor ugye a kormány csinál egy kamu-robbantást, meg vannak hozzá olyan mondatok, hogy: "- Mindketten tudjuk, hogy ezt nem tehetjük meg. Most nem, hiszen erre időzítünk mindent, még a te kurva buszos szarodat is ide terveztük, és el ne feledd, hogy azt ígérted, hogy egy ilyen "esemény" majd össze fogja kovácsolni a nemzetet!..." meg hogy: "- Ilyen lépéseket nyomós indokokkal kell alátámasztanunk, méghozzá úgy, hogy ők kérjék, hogy ők is akarják!..." Szóval beszélnek is a robbantásról, és én meg végre túljutok egy másik projekten, és végre vissza is tudok térni az A FÉRGESÉHEZ, de aztán meg robbantanak tényleg igaziból a valóságban, és akkor arra gondolok, hogy akkor most mit írjak? Hogy vajon legalább a dátumokat látják majd azok a "valakik", hogy az egész dolgot hetekkel hamarabb írtam fantáziából, inkább utalva a 9/11-re, mint rájuk. Jó, ok, én is egyfajta Nagykönyv szerint megyek, de tényleg ennyire ők is!? Ne már!! Ez annyira gáz!

Na mindegy. Holnaptól jönnek az új részek. Sok már nincs hátra a végkifejletig, de nagyon imádkozom, hogy ne legyen több átfedés, mert kurvára szeretném megélni a 45-öt...

 

OLVASS TOVÁBB: A TÁNC, AMI GYŰLÖL, MEGALÁZ, ÉS MEG AKAR ÖLNI...

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr811750415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.