UNDER CONSTRUCTION

P. Szabó István

OLVASS TOVÁBB

2016. augusztus 17. - P. Szabó István

irok.jpg

Kedves Kisbarátaim, mindig kárörvendősen kíváncsi Kisellenségeim, és más olyan Kedves Emberek, akik olvassák a blogomat és mondják, hogy jajdejó, vagy nem is mondják, csak gondolják magukban!

 

Óriás öröm az számomra, hogy egyre többen jelzitek felém, mennyire csoda-remekek az írásaim mostanában, és őszintén szólva, magam is úgy érzem, hogy amióta nem csak ülök otthon katatón kómában, unottan nyomkodom a távirányítót, és várom, hogy végre bekopogtasson a kaszás, hanem útra keltem, sőt amióta már az amerikai ottlétes koncentrált stressz is lemállott a vállamról, felszabadultan, eddig meg nem tapasztalt élményekkel, új érzésekkel telve, és jóval kiforrottabb stílusban írok, mint mindezek előtt, ami tök jó.

És tényleg elképesztő visszajelzéseket kapok néha.

Egyik kedvencem például, amikor - és nem presszingből, hanem szépen kulturáltan - megkérdeztem egy ismerőstől, hogy ha tényleg annyira tetszenek neki az írásaim, amennyire mondja, akkor miért nem osztja meg azokat, azt a királyságos választ kaptam, hogy:

"Hát, mert néha annyira intim a dolog és a megfogalmazás, és annyira mélyen olyan, mintha rólam szólna, és én meg nem vagyok ilyen bátor, mint te, hogy így kitegyem a lelkem a kirakatba, és különben meg annyira a hatása alatt vagyok néha, hogy utána meg egyáltalán nem is jut eszembe semmi más, csak az, amiről éppen írtál, vagy megyek tovább azzal a hatással, amit elindított bennem az olvasása..." 

Gondolom, ezt vehetem bóknak...

Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megintcsak többen is kérdeztétek meg említettétek, hogy szívesen olvasnátok több írásomat, vagy akár szeretnétek valahogy értesítést kapni a legfrissebb posztokról, és persze minden lehetséges, csak akkor ehhez adnék nektek némi használati utasítást, ha nem gáz.

Szóval. Először is, a kedvetekért lényegében láncba szedtem az utóbbi időkben írt posztjaimat egészen az OSHO - AVAGY A VAGINA GURUJA-ig, ami egy tavaly júliusi írás, ami azt jelenti, hogy ha mostanában vagy később mondjuk éppen bármelyik posztomat olvasod, mindegyiknek az alján találsz (majd) egy...

"OLVASS TOVÁBB:"    

...utasítást:), mellette pedig egy narancssárgával szedett címet, amire ha ráklikkelsz, akkor onnan szépen áthuppansz majd a következő remekbeszabott irományomhoz, amelynek az alján megint csak ott lesz, hogy OLVASS TOVÁBB, amire ha ráklikkelsz, akkor onnan szépen áthuppansz majd a következő remekbeszabott irományomhoz, amelynek az alján megint csak ott lesz, hogy OLVASS TOVÁBB, amire ha ráklikkelsz, akkor onnan szépen áthuppansz majd a következő remekbeszabott irományomhoz, amelynek az alján megint csak ott lesz, hogy OLVASS TOVÁBB, amire ha ráklikkelsz, akkor onnan szépen áthuppansz majd a következő remekbeszabott irományomhoz, amelynek az alján megint csak ott lesz, hogy OLVASS TOVÁBB, ...stb.:)

Fontos információ lehet, hogy minden SZÓ vagy SZÖVEG, ami a blogomon POSZTBAN vagy OLDALDOBOZBAN, vagy akárhol NARANCSSÁRGA SZÍNŰ, az egy LINK, amire ha rákattintasz, bizonyosan tovább fog vinni oda, ahová a linkek általában tovább szoktak VINNI...:)

Például, ha a képernyő rendezői jobb oldalán lévő RÓLAM... szöveget olvasod, és látod, hogy ott mi minden NARANCSSÁRGA, és el sem hiszed, hogy ez lehetséges, akkor örömmel megnyugtatlak, hogy de pedig lehetséges, mert a linkekre kattintva tényleg megnézheted a HALÁLKERINGŐ-t elejétől a végéig, és az INDIÁN-t is, vagy a könyv-linkek elvisznek a BOOKLINE oldalára például, ahol megrendelheted a kiadott regényeimet, sőt az egyiket E-KÖNYV formájában le is töltheted, mert az én BLOG-om tényleg ennyire kurvajó:)

És, ha például szeretnél a BLOG-om legelejére ugrani, a legfrissebb cucchoz, a legelső poszthoz, akkor csak klikkelj rá a nevemre - P. SZABÓ ISTVÁN - a lap tetején, ami gyakorlatilag a HOME gomb, és ha rámész az egérrel, akkor NARANCSSÁRGÁRA vált, azaz: LINK,...

...és akkor már ott is vagy, ami meg azért jó, mert ilyenkor ha lefelé görgetsz, akkor nem csak egyetlen árva posztot találsz, hanem tualjdonképpen az összeset, méghozzá időrendben, szépen egymás alatt.

És ha még ez sem elegendő lehetőséghalmaz számodra a tovább olvasáshoz, akkor ott vannak a következő opciók:

1. AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK - Minden poszt alján - ha legörgetsz odáig - maga a poszt és a kommentelési lehetőségek közt, találsz ÖT KÉPKOCKÁT, amelyekre ha ráklikkelsz, odavarázsolnak téged a KÉPKOCKÁHOZ tartozó poszthoz.

2. TOP 5 - Itt mindig megtalálod majd az öt, éppen legeslegolvasottabb írásomat, és csak annyi a dolgod, hogy a narancssárgával szedett címre klikkelsz, oszt jónapot!:

3. LINKBLOG - Értelemszerűen itt azokat a linkeket találod, amikre a neveik is utalnak...

4. ARCHÍVUM - Itt évekre és hónapokra bontva találod meg a posztokat.

5. KERESÉS - Ha pedig újraolvasnál valamit, amit természetesen imádtál, de most éppen nem találod, itt rákereshetsz akár konkrétan cím szerint is, meg ilyesmik...

 

Ha és amennyiben pedig szeretnél értesítést kapni minden új posztolásomról, akkor pedig a jobb felső sarokban találod a KÖVETÉS opciót.

Hát, kb. ennyike...:)

Kérlek, mindig jusson eszedbe Petőfi Sándor egyik leghíresebb mondása, mely szerint:

"A Peet blogbejegyzéseit megosztani tökre szexi cumó..."

...és akkor viszont már mi más is következhetne még, mint hogy...

 

OLVASS TOVÁBB: LOVE VS. LÓVÉ

NOVELLA: A FÉRGESE...

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr610421732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.