UNDER CONSTRUCTION

P. Szabó István

Orális élvezet

2016. június 26. - P. Szabó István

Fura időket élünk mi öregedők. Hízunk, csúnyulunk, gyengülünk, a világ már túl gyorsan változik, zavaró új dolgok törnek elő, meg persze támadnak a kurva migránsok, meg az erőszakolás, meg a lefejezés, és mivel ez a sötét kombó így túlságosan rossz, mindenféle dolgokkal próbálkozunk, hogy visszautaztassuk magunkat az időben oda, ahol még - minket is beleértve - minden gondtalanul szép és jó volt. Ennek az egyik legjobb módja az, hogy megkéred azon barátaidat, akik mondjuk éppen oda utaznak külföldre ezer meg ezer kilómétereket, ahol éppen lakni kegyeskedsz, hogy csakis a te kedvedért, cipeljenek a bőröndjükben vagy 3 kilónyi plusz súlyt, és okozzanak maguknak egy csomó fölösleges kellemetlenséget mindenféle határátlépésekkor, meg biztonsági ellenőrzésekkor, és hogy kínos magyarázkodásra kényszerüljenek azügyben, hogy mi a faszért van náluk 4 doboz Vaníliás Karika, 12 doboz Pilóta Keksz, 200 db Túró Rudi, 1000 db Balaton Szelet, meg a többi ilyesmi kincsek, amelyek másnak ugye nem többek hízlaló, cukros szaroknál, de neked mennyei gyerekkor-koncentrátumok szájon át.

Vannak persze ételek, amiket megfőzhetsz magadnak szinte majdnem bárhol. Ilyenek mondjuk a csirkepörkölt-nokedli, meg a gulyásleves, meg a káposztás tészta, de sajnos vannak olyan dolgok, amikhez csakis ilyen titkosszolgálati módokon juthatsz hozzá.

Ám még sajnosabban van valami, amihez sok helyen még úgysem, és ez pedig a nem más, mint a MÁK.

Amerikában például ugyan különféle módokon, és hozzáadott összetevők által, majdnem minden ugynevezett élelmiszer mérgező, amit a boltokban megvehetsz, de hála Istennek, legalább a csapvíz is az, és mivel, hogy éppen pont ott virágzik legjobban mind a fegyver-, mind a drogkereskedelem is, szóval tökre érthető, hogy a mák viszont rommá be van tiltva, mert ugye arról azt tartják, hogy az kábítószer és ilymódon nyilván maga az ördög. Persze az az ember, aki még tisztán emlékszik arra, hogy éppen az oviban, vagy az általános iskolai menzán volt a legfinomabb a mákos tészta, az nem nagyon érti a dolgot, de a dolog attól még van, és sajnos mi bűnösök meg úgy vagyunk összerakva, hogy azt kívánjuk a legőrültebben, amit tiltanak tőlünk vala, szóval így eshetett meg az például, hogy amint majd két évnyi igazolt hiányzás után végre visszaérkeztünk Európába, azonnal és kérlelhetetlenül szükségét éreztük, hogy bezabáljunk többek között mákos tésztából is. Hozzáteszem azért Nyugat-Európa sem egy kifejezett "mák-paradicsom", az imént már vázolt okok miatt, nem úgy, mint a mindig megbízható Kelet. Majdnem mindenhol van például Orosz Bolt, mert amióta a Szovjetúnió széthullott, milliónyi kicsinyke Putyin-hasonmás gazdag maffiózó lepte el a világnak szinte minden nyaraló övezetét méghozzá háremestől, akiket meg valahogy el kell látni kaviárral, meg rendes vodkával többek közt, és bizony ők tudják, hogy a mák nem drog, hanem csak finom.

Máltán is találtunk Orosz Boltot, szerincsére gyalogútnyira, úgyhogy jelentem megnyugtatásul boldogan országnak-világnak:

Olyan orális élvezést intéztünk magunknak, amilyenben utoljára csak gyermekkorunkban volt részünk...

mak_web_ma_solat.jpg

Jó, ok, bocs, tényleg aljas a cím, de mindig mondják a médiákokosok, hogy nagyot kell mondani, meg szexet és vért ígérni mindig, különben már kutyát sem érdekel, mi van a fejedben.

 

OLVASS TOVÁBB: ATLASZKA - AVAGY MIÉRT KELL MINDIG BÁNTANI SZEGÉNYT!?

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr248844486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.