UNDER CONSTRUCTION

P. Szabó István

Kurvaszakértő kurvák

Avagy a gyűlölet győzelme a szövegértés felett

2016. június 20. - P. Szabó István

screen_shot_2016-06-20_at_10_54_24.png

Reggel arra ébredtem, hogy végérvényesen és visszafordíthatatlanul bulvárkurva lettem magam is, mivel egy VAJNA TIMI KALAPJÁRÓL SZÓLÓ POSZTOMBAN mérsékelt lendülettel ugyan, de önvizsgálatra szólítottam a témát reflexből körbefröcsögőket. Továbbá megjegyeztem, hogy az az újságíró, aki a 444-en, Vajna Timiről ír, méghozzá a bulvár szintjét cikiző, ám valójában bulvár szintű cikket, klikkek és lájkok hiú reményében, maga is a kurvaság csapdájába esik, miközben persze duplacsavarként azzal, hogy egy "bulvárkurvának", egy "bulvárkurváról" írott cikkéről cikkeztem, természetesen engem is maga alá tepert a kurvaság.

Mentségemre legyen mondva, hogy írásaimat, a számomra amúgy teljesen megszokott olvasói érdektelenség esélytelen nyugalmával alkotom meg, azaz egyszerűbben fogalmazva, szinte az elejétől fogva, hogy egyáltalán blogolok, azt annak tiszta tudatában teszem, hogy kutya sem olvassa a posztjaimat.

Jó, régen volt, hogy 20-25 ember rámklikkelt, és persze volt olyan is, hogy évekig nem írtam egy sort sem, nem foglalkoztam a marketinggel, nem céloztam meg magamnak olvasói réteget, nem határoztam meg a témakört, a stílust, és követtem el sorra olyan üzleti hibákat, amelyeket más nálam sokkal híresebbek nem, de alapvetően nekem ezzel nem volt semmi bajom. Még a "blog" fogalmát is rosszul értelmezem, mert én inkább tekintem az egészet valamiféle hibrid naplónak, mint annak, aminek tekintenem illene.

Az is igaz, hogy amióta kikerültem a "főgonosz" nyomasztó hatásköréből, fellélegeztem, levetettem fojtogató depressziómat, az önsajnálatot, és az Amerikai Álom kötelező beteljesítésének roppant terhét, nemcsak hogy újra elkezdtem rendszeresen írni, hanem teszem mindezt tényleg szabadon és görcsmentesen, talán jobbak lettek kicsit a mondataim. (Mondjuk, az előbbi pont nem.) Benne van, hogy ennek köszönhetően, a Máltára költözés utáni posztjaim nézőszámai, az azelőtti 20-25-ös átlagról felugrottak 150-200-ra, ami számomra megnyugtatóan elegendő, mert semmi kedvem ostoba és erőszakos KOMMENTFÉRGEKKEL csatázni. Tudom, le kéne őket szarnom, de képtelen vagyok rá, annyira idegesítenek, és nem is azért, mert leginkább csak előre gyártott konzerv válaszokra képesek, hogy nyilvánvalóan csak saját dühödt komplexusaikat próbálják tulajdonképpen bárki máson levezetni, mert az inkább csak szánalmas, hanem azért, mert kurvára nem értik, hogy mi a faszról ugatok. Zsákutca-rosszul értelmezik a szavakat, mondatokat, fingjuk sincs az iróniáról, és ami a legborzasztóbb, legtöbbjük még alapszintű humorérzékkel sem rendelkezik. Kétségbeejtő! Lényeges dolgokról atomkuss, de a nulla jelentőségű témára azonnal harapás, meg a gyűlöletörvény, meg a kurvaszakértés az megy bazdmeg. Arra mehet az energia bármennyi... 

És mondanám, hogy mindegy, de az a számláló, amit a poszt elején befotóztam és még csak 3586-nál járt, az előbb lépte át a 4000-et, és agyonbasz az ideg, hogy erre a fosra klikkelnek ennyien, ahelyett, hogy az A MÁTRIX URAIRA gerjednének, ami meg valóban egy húsbavágó doku linkje, és persze kapok okos leveleket, meg látok kommenteket, és elnézést kérek, hogy egy bizonyos szint alatt nem reagálok, de szívesen beszélgetek arról, hogy miért használom rosszul a vesszőket, miért töröm meg néha direkt egy mondat tempóját, vagy mit kéne tenni azért, hogy a bolygónk egy sokkal szebb hely legyen, de azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy "Nem kötelező félmilliós kalapért tűrni, el lehet menni százezerért nővérnek is, vagy éppen pdagógusnak"...

 

OLVASS TOVÁBB: A MÁTRIX URAI

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr968824630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.