UNDER CONSTRUCTION

P. Szabó István

Social Security Number

Avagy, a Sátán megszelídítése

2016. június 16. - P. Szabó István

Social Security Number - Ez a szó egyenértékű volt magával a Sátánnal az utóbbi két évünkben, mert ugye emiatt, vagyis pontosabban ennek hiányában nem tehettünk meg egy csomó dolgot, nem engedtek meg egy csomó dolgot, nem jutottunk egy csomó dolog közelébe, és buktunk el egy csomó lehetőséget...stb. Hiába kaptam én például egy évnyi munkám, meg a nagycsomó ötcsillagos review-im alapján BEST PHOTOGRAPHER OF THE YEAR díjat Thumbtack-en, ha egyszer valami rohadék - nyilván kedves kollega - rámküldött egy Background Check-et, ahol meg kérték illedelmesen, hogy töltsem ki az alábbi kérdőívet, vagy letiltanak a faszba. Nyilván a kérdőívben ott vigyorgott elégedett-kárörvendőn a Sátán maga, úgyhogy baszhattam a Thumbtack-et, a százakárhány szuper elégedett kliensemmel, meg a csillagjaimmal együtt. Mentem a levesbe. De nyilván ez csak egy a sok közül, mert pl. emiatt szoptam PayPal-on, meg autóbérlésnél, és még sorolhatnám a végtelenségig, na és részben ez az, ami miatt oly sokan kamuházasodnak 10-20.000 dollárokért, meg játszanak mélyszerelmest vadidegenekkel évekig. Na és ez az, amit meg mi már aztán végképp nem akartunk, persze a többi más szarok közt, amit meg kifejtettem vala, és inkább próbálok is elfelejteni.

Na de ez ugye Amerika volt - ahol azért bátorkodnék megjegyezni, hogy a mindenféle okos szabályozások mellett persze megfigyelt, labilis, terrorista gyanús, szélsőséges iszlamistáknak simán adnak el gépfegyvert, mert az ugye törvényi jog, de a Social Security Number az tabu, mert ha például egy hozzám, meg főleg Andikához hasonló, mocskos büdös Kelet-Európai illegális gazdasági gecimenekült ott értelmesen élni és dolgozni szeretne, az nyilván és egyenesen nemzetbiztonsági kockázat. De mindegy, már szarom le...

Mert ma lementem ide a sarokra az Msida Office-ba 11.40-kor, zárás előtt 20 perccel, és kezemben a megszelídülttel jöttem ki 11.46-kor boldogan, és az egész nem került egy kurva buznyákomba sem, és Facebook-ra sem kell 4 évig esküvői fotókat meg nyaralásokat posztolnom Maria Fernanda Lopez-zel. Szóval nem vagyok többé illegális gazdasági menekült, csak gazdasági menekült, de az meg már nem annyira gáz... sőt.

 

OLVASS TOVÁBB: INTERNET

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr738814264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.