Majdnem 10 év után ezt a blogot már nem írom tovább. Az új blog címe: egyelrendesen.blog.hu

P. Szabó István

A híresség anyukája még ma is bánja, amit akkor fiával tett... /Új Néplap/

2011. február 20. - P. Szabó István

 

2011. február 19. 18:53 Munkatársainktól

 

A megyebeli ismert személyiségek többsége életének fontosabb döntéseinél kikéri édesapja és édesanyja véleményét is. Utóbbiak végig kísérik gyermekük pályájának minden mozzanatát, s rosszulesik nekik az ismert csemetéjüket érintő negatív vélemény.

...A szolnoki születésű P. Szabó István neve nem ismeretlen a művészvilágban. Peet Goodman álnéven két regénye jelent meg. Dalszövegei több szólista, illetve zenekar albumán hallhatóak (VIP, R-port, Pál Tamás...stb.) Alkalmanként publikál lapokban, továbbá színészként, rendezőként, és dramaturgként is dolgozik. Ő írta a Halálkeringő című film forgatókönyvét, de a Tűzvonalban krimisorozat néhány epizódját is jegyzi. Jelenleg a Délután című színdarabban látható Brózik Klárival, a Jóban, rosszban színésznőjével. Ezt a kétszereplős darabot István írta és rendezte is. Édesanyja, Gulyás Istvánné Éva néni nagyon büszke fiára, ugyanakkor hatalmas lelkiismeret-furdalása is van. Családjukban István előtt nem volt művész, ezért féltette a pályától. Ezért sem engedte, hogy a nyolcadik osztály elvégzése után a szentesi művészeti iskolában folytassa tanulmányait. P. Szabó István a Táncművészeti Főiskolára is szeretett volna jelentkezni, de anyukája azt is megakadályozta. Mint mondta, ma már ezt nagyon bánja. — Ha annak idején engedtem volna, hogy művészeti iskolába járjon, talán hamarabb bekerülhetett volna abba a világba, közegbe, ahol most él. Lehetséges, hogy kevésbé lett volna rögös az út számára — mondta szomorúan Gulyás Istvánné. Éva néni gyűjti a fiáról szóló cikkeket és ha teheti, akkor az alkotásait is elolvassa, meghallgatja, megtekinti. Látta a Halálkeringő című filmet is, mely tetszett ugyan neki, de azt kifogásolta, hogy sok volt benne a csúnya szó. Ezt a fiának is megmondta. — A filmről pozitív és negatív kritikák is megjelentek a sajtóban. A negatívak természetesen rosszul érintettek engem — magyarázta...

Forrás: www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/a-hiresseg-anyukaja-meg-ma-is-banja-amit-akkor-fiaval-tett-360995

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszaboistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr122675152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.